یک مدل یکپارچه با استفاده از روش تاگوچی و شبکه های عصبی مصنوعی برای بهبود پارامترهای انجماد کلیه مصنوعی بخش 1

 

زمینه

بیماری کلیوی نوعی بیماری مزمن است. به گفته وزارت بهداشت، یوان اجرایی، بیماری کلیوی پنجمین علت مرگ و میر در تایوان در سال 2014 بود. هنگامی که عملکرد کلیه به مرحله اورمیک پیشرفت می کند، بیمار نیاز به انجام کلیه های مصنوعی برای انجام درمان همودیالیز دارد برای بقیه عمر خود یا پیوند کلیه به منظور زنده ماندن [1]. در حال حاضر بیش از 230،000 بیمار همودیالیز در تایوان (در آمار 2014) وجود دارد. درمان همودیالیز توسط کلیه مصنوعی انجام می شود، که از جمله آنها شامل تخلیه سموم اورمیک محلول و آب می باشد. بنابراین، دیالیزر نقش مهمی در روند همودیالیز دارد [2].

 

در چند سال گذشته، صنعت پزشکی به طور فزاینده ای رقابتی شده است. با افزایش آگاهی مصرف کننده، برای همه بیمارستان ها برای ارتقای کیفیت خدمات پزشکی و رضایت بیمار، ضروری تر است. با توجه به بخش پزشکی فعلی، مدیریت کیفیت و روش های دیگر برای حل مسائل مربوط به کیفیت خدمات و فرایندهای پزشکی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال، شن و همکاران. [3] و لین و همکاران. [4] در مورد استفاده از یک دایره کنترل کیفیت برای رسیدگی به مسائل مربوط به افزایش موثر کارآیی کار و کاهش هزینه همودیالیز بالینی مورد بحث قرار گرفت. Matías Guiu و همکاران. [5] با استفاده از مدل دو بعدی کانو برای تعیین عوامل مهم در جستجوی درمان پزشکی، از جمله درک کیفیت و رضایت بیمار از خدمات پزشکی همودیالیز استفاده شده است. علاوه بر این، رضاپور و همکاران [6] و Kusiak و همکاران. [7] روش داده کاوی را به سوابق درمان بیماران همودیالیز برای پیش بینی میزان بقاء بیماران، با هدف ارائه طرح بهینه دارو و کاهش هزینه های بیمار، مورد استفاده قرار داد.

 

اگر چه این مطالعات و روش های پیشنهادی آنها به ارتقاء کیفیت خدمات پزشکی کمک می کنند، اما کمترین تحقیق در مورد عوامل تاثیر گذار بر میزان انجماد یک کلیه مصنوعی وجود دارد. به عنوان یک نتیجه، پزشکان حرفه ای و کارکنان پرستاری ممکن است بدانند چگونه روش های علمی برای انتخاب عوامل کلیدی در هنگام انجام همودیالیز در آزمایش داشته باشند. در عمل، در اغلب موارد، آزمایش پارامترهای جامد شدن کلیه مصنوعی به تجربیات ذهنی پزشکان و پرستاران اختصاص دارد، که منجر به تفاوت های قابل توجهی در میزان جامد شدن کلیه مصنوعی می شود و از این رو کاهش میزان بقای بیمار [ 8]. آنها نیاز به ایجاد عوامل و سطوح بهینه با استفاده از روش علمی برای کاهش میزان کپک زدن مصنوعی کلیه داشتند.



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها